Микола Янович Азаров-український політичний і державний діяч, який з 2010 по 2014 рік виступав Прем'єр-міністром України і був одним із засновників "Партії регіонів". Також кілька разів обіймав посаду першого віце-прем'єра і міністра фінансів України.

Читайте Знай в Google News!

Ще з 2011 року Микола Азаров займається своїм Youtube-каналом, на якому висвітлює політичні події. До серпня 2020 року там налічувалося понад 218 тисяч осіб і 54 мільйони переглядів відео. Однак зараз Youtube видалив канал Азарова через "порушення правил спільноти".

Якраз нещодавно екс-прем'єр-міністр зайнявся висвітленням подій, які нині відбуваються в Республіці Білорусь, закликавши народ не йти українським шляхом. Він створив новий канал, на якому було повторно опубліковано 17-хвилинне відеозвернення, в якому згадав Зеленського і його звернення до білоруської влади.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Крім цього, він заявив, що ще ніде не бачив такої чистоти і порядку, як у Північній сусідці України та її столиці і в приклад навів Париж, Берлін і Лондон, в яких з цим, за його словами, є проблеми. Також він заявив, що "Революція Гідності" (Євромайдан) — державний переворот.

"Той відсоток, який Лукашенко отримав, він десь напевно відповідає реальним побудовам білорусів, тому що Білорусь це не тільки Мінськ і інші великі міста", — заявив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського застерегли від небезпечних зв'язків, таємниці розмови спливли в мережі

Як повідомляв "Знай.ua", американські винищувачі з ядерними бомбами зависли над Білоруссю - Лукашенко взявся за автомат.

Знай.ua писав, заступники міністра економіки за липень заробили більше Петрашко: різниця в 100 тисяч.