Близький соратник мера Києва Віталія Кличка, колишній перший заступник голови Департаменту благоустрою Київської міськдержадміністрації, нині керівний передвиборчим штабом патії УДАР Тарас Панчій придбав за 3 млн гривень елітний автомобіль за вкрадені у киян гроші. Про це написав блогер і політичний експерт Кирило Сазонов, підкресливши, що така ситуація є типовою для оточення столичного міського голови.

"Екс-перший заступник Голови Департаменту благоустрою КМДА Тарас Панчій-приклад того, що в житті головне не Освіта, а оточення. Ось Тарасу звезло і він став другом і довіреною особою Віталія Кличка. Дохід став рости прямо на очах. Так, ще в 2015 році дохід Тараса складався виключно із зарплати - 54 тис. 963 грн і 1000 грн від продажу цінних паперів. Але в цей час в житті Тараса трапився поворот, і він влаштувався в Департамент благоустрою при кличку. Життя різко почала налагоджуватися!"- зазначив Сазонов.

Экс-первый замглавы Департамента благоустройства КГГА Тарас Панчий - пример того, что в жизни главное не образование, а...

Geplaatst door Кирилл Сазонов op Zondag 30 augustus 2020

Він розповів, яким саме чином почало "налагоджуватися" життя простого чиновника КМДА, близького до Кличка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Так, у 2017 році Панчій заробив вже 332 тис.грн. А в 2018 життя його стало ще краще - задекларував право користування в Ірпені двома квартирами і заробив 455 тис.гривень. І навіть звільнення з КМДА менше року тому не змогло зіпсувати життя Панчію, так як йому вдалося зберегти добрі стосунки з Кличком. Настільки добрі, що тепер Тарас-один з керівників штабу Віталіка, чим навіть хвалиться у себе на Фейсбуці. А у себе в інстаграмі він хвалиться вже новеньким авто преміум-класу-коштує його Range Rower Velar "всього нічого" - три мільйони гривень. Правда, коли люди стали задавати незручні питання, Тарас пост потер, але Інтернет все пам'ятає!"- заявив експерт.

За його словами, зараз Тарас Панчій, відпрацьовуючи в штабі удару, розраховує на повернення в Департамент благоустрою КМДА.

"Ось так простий чиновник з невеликою допомогою друзів, а конкретно-Віталія Кличка, може дозволити собі розкішні авто. Воістину Київ-місто можливостей! Правда, із застереженнями: можливостей-дерибанити бюджет і-тільки для друзів мера. І ось зараз тимчасово відійшов від корупційних схем і тіньових потоків Тарас Панчій в поті чола свого три місяці буде працювати в штабі Віталія Кличка. З однією лише метою-повернутися в "Благоустрій", щоб грабувати місто ще п'ять років, купуючи собі нову нерухомість і розкішні авто. І якщо киянам набридла ця "ударна" корупція у всіх сферах (адже Панчій - лише один з безлічі таких "друзів мера") - треба на виборах проголосувати правильно і покінчити з нею раз і назавжди", - резюмував Кирило Сазонов.