Колишній народний депутат України Олег Барна потрапив у гучний скандал, який стався в День Незалежності. Як виявилося Олег Барна прийшов на Марш Захисників України в мундирі, який було обвішано нагородами "учасника бойових дій".

Читайте Знай в Google News!

Проте українці помітили, що гість маршу видає себе за героя без будь-яких доказів і вступили з ним у гарячу бесіду. Про це стало відомо завдяки публікації відео з гарячою суперечкою в мережі Facebook користувача Олександра Почунока.

Професійний популіст,провокатор та корупціонер барна нап‘ялив форму і хотів примазатись до бойових захисників України Добровольців але не зміг відповісти на запитання де саме брав участь у бойових діях,в результаті був вигнаний із коробки бойовими!!! Слава Україні та ганьба такій мерзоті! Репост вітається!

Geplaatst door Alexander Pochynok op Maandag 24 augustus 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Ветерани почали допитуватися у нього, де він безпосередньо брав участь у бойових діях. На що Барна запропонував відвезти їх до Станиці Луганської, де б ті змогли переконатися, побачивши документи.

"Приїхали на один день, і отримали УБД, а ви мені розповідаєте", - відрізав Барні учасник війни на Сході України.

Причому Барна навіть не зміг назвати позивний свого командира, назву позиції, де він брав участь у бойових діях.

"Професійний популіст, провокатор і корупціонер Барна нап'ялив форму і хотів примазатися до бойових Захисників України добровольців, але не зміг відповісти на питання, де саме брав участь у бойових діях, в результаті був вигнаний з коробки бойовими! Слава Україні і ганьба такій гидоті!", - підписано відео.

Українці залишили десятки коментарів під відео, вони обурюються нахабством колишнього чиновника.

"А інваліда війни Барна отримав за зіткнення з трамваєм! Шкода, вага авто якого близько 1 тонни вибило 20-ти тонний трамвай з рейок! Це в якому стані потрібно бути, щоб таке учудити?"; "Я так люблю такі прямі розмови і петляння Барни - це 99 лвл!"; "Красиво упакували шпіца в ср*ку"; "І медалі начепив. Вже і у нас ряджені з'явилися!", - пишуть українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Коломойський залучає Конституційний суд, щоб зберегти пільгову ціну на струм і розкрадати "Центренерго".

Як повідомляв Знай.uа, Герус повинен понести відповідальність за медіа-міф "Роттердам+", - експерт.

Знай.uа писав, ММКІ вимагає від Мінекономіки негайного скасування квоти на імпорт сірчаної кислоти.