Варто нагадати тобі наш дорогий читачу, що в Україні підвищилася мінімальна зарплата аж до 5000 гривень. А ось зарплати міністрів вже давно полетіли за космічні горизонти. Так, заробітна плата міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка за липень 2020 року склала 47,2 тис. гривень, що майже в 2 рази більше зарплати президента Зеленського, а зарплата заступників Ткаченка склала – від 22,5 тис. гривень до 47,2 тис. гривень.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки даним Міністерства культури та інформаційної політики, пишуть "Українські Новини".

Зарплата міністра культури О. В. Ткаченка, скріншот: Українські Новини
Зарплата міністра культури О. В. Ткаченка, скріншот: Українські Новини

Сума коштів, нарахована Ткаченку в липні, склала 47 230 гривень. Фактична сума, отримана міністром після утримання податків і зборів, склала 38 020 гривень. Зарплата першого заступника Ростислава Карандєєва (призначений 15 липня) склала 22 588 гривень, заступників міністра Світлани Фоменко – 47 230 гривень, Лариси Петасюк – 47 230 гривень.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що деяким українцям можуть припинити виплати субсидій. Якщо громадянин не мав право на субсидію, але користувався нею, то гроші доведеться повернути. Про це стало відомо завдяки заяві радника міністра соціальної політики Миколи Шамбора.

"Буде припинено виплати тим, хто не подав деякі документи, приховав свої певні доходи або доходи для того, щоб отримати субсидію. Йдеться про припинення виплат або про повернення тих сум, які було призначено неправомірно", - розповів чиновник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Київщині зросли зарплати, але пощастило не всім.

Як повідомляв Знай.uа, Кличко залишився без премії в липні - компенсував шикарними відпускними.

Знай.uа писав, в Україні подорожчає проїзд і зникнуть маршрутки через реформу Кабміну.