4 вересня Верховна Рада України проголосувала в першому читанні законопроєкт №3023 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки окремих категорій учасників дорожнього руху (користувачів персонального легкого електротранспорту, велосипедистів та пішоходів). Він вводить чіткі правила користування персональним електротранспортом, чим сприяє підвищенню безпеки на дорогах. Законопроєкт підтримали 268 народних депутатів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

“Безпека на дорогах – це пріоритет №1. А користувачі відносно нових видів транспорту як гіроскутери, гіроборди, моноколеса, електросамокати, електроскутери та сігвеї – такі ж повноцінні учасники дорожнього руху, як і всі інші. І з кожним роком на дорогах їх стає тільки більше. Тому врегулювати та встановити чіткі правила проїзду для них вкрай важливо. І я вдячний депутатам за підтримку у першому читанні відповідного законопроєкту, який це пропонує”, - прокоментував ситуацію Владислав Криклій, міністр інфраструктури України.


Підвищуємо безпеку на дорогах завдяки встановленню чітких правил користування персональним електротранспортом, -...

Geplaatst door Міністерство інфраструктури України op Vrijdag 4 september 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, У Києві орудує бабця з очумілими ручками - поцупила у дитини "колеса", щоб кататися на пенсії

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві хлопчина на самокаті "пірнув" під колеса машини на шаленій швидкості - збив дитину та підло втік.

Також Знай.ua писав, що У Запоріжжі шумахер розчавив дитячий самокат і влупив по газах - залишилися ріжки та ніжки.