Нинішнього генерального прокурора Ірину Венедиктову можуть замінити на колишнього головного військового прокурора - заступника генпрокурора Анатолія Матіоса. Але Венедиктова категорично висловилася про свою можливу відставку.

Читайте Знай в Google News!

Ірина Венедиктова заявивла, що не писала заяву за власним бажанням. Про це генпрокурор розповіла в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Вона підкреслила, що такий крок був би безвідповідальним з її боку і на цій посаді вона не для того, щоб "посидіти в кріслах".

Венедиктова, скріншот з відео
Венедиктова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Заяву за власним бажанням я не писала ні вчора, ні тиждень тому, ні місяць тому, ні коли мене призначали на посаду. Такої заяви не існує", - категорично заявила генпрокурор.

Венедиктова додала також, що прийшла щось змінити, а не просто посидіти в кріслі.

"Я не прийшла посидіти в кріслах. Я прийшла щось змінити. У мене є шанс і я його не упущу, - зазначила генпрокурор. - Вони зберуть підписи, викличуть мене, я відповім на всі питання, вони проголосують і ми побачимо, що буде. До тих пір, поки Верховна Рада не проявить свою волю, я залишаюся на посаді генерального прокурора".

Венедиктова сказала, що знає, хто розпускає чутки про її відставку, але прізвищ не назвала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, жителі Прикарпаття влаштовують святкування не дивлячись на"червону зону".

Також Знай.ua писав, що головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко зробив зізнання щодо карантину.