Лідер партії» Перемога Пальчевського " приїхав на вулицю Милославську, на ремонт дорожнього покриття який з міського бюджету виділили велику суму. Але за фактом ремонтні роботи не були виконані. Пальчевський записав ролик і звернувся до жителів міста.

"На ремонт дороги по вулиці Милославську було виділено 165 млн.І я, так розумію, вони вже у когось осіли. Мер міста, нагадую-боксер Кличко. Ось (прим. ред. - показує на білборд з політичною рекламою) удар нам в голову черговий. Погрожує залишитися надовго",- обурився він.

Також Андрій Пальчевський розповів, чим він відрізняється від чинної влади.

"Думайте самі, нові мери-нові ідеї і міста. Старі мери - старе злодійство і старі ідеї: виділити гроші з бюджету і роздати дружкам і повісити білборд",- підкреслив політик.

Андрей Пальчевский: Нові мери – нові ідеї та міста, а старі – корупція. Лідер партії "Перемога Пальчевського" приїхав...

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Перемога Пальчевського op Zaterdag 12 september 2020

Нагадаємо, раніше Андрій Пальчевський взявся за проблему покинутого заводу» Радикал", яка отруює ртуттю жителів Лісової.