Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель виклала у мережу фото, на якому вона позує з пам'ятним сувеніром. Ним стала дощечка з фрагментом корпусу сумнозвісного танкера "Делфі", який лише майже через рік змогли евакуювати з місця катастрофи під Одесою.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний знімок Мендель розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На дощечці написано: "Не встиг зробити селфі з "Делфі"" — таким чином було відзначено успішне транспортування танкеру з одеського пляжу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У листопаді 2019 року в Чорному морі біля Одеси, в районі пляжу "Дельфін", зазнав аварії танкер "Делфі" з трьома українцями на борту. В результаті аварії узбережжя було забруднено нафтопродуктами — ситуація особливо погіршилася з настанням літа.

Судновласник пообіцяв прибрати танкер з пляжу ще до 31 березня, потім терміни неодноразово переносилися. Вранці 10 вересня танкер нарешті відбуксирували в морський порт Чорноморськ, де він перебуватиме до завершення всіх юридичних формальностей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленського спіймали на рекламі: у партії тут же знайшли лазівку в законі.