Зовсім скоро Тристороння контактна група підніме питання про новий обмін полоненими. На даний момент обговорюється формула "100 на 100".

Про це розповів глава офісу президента Андрій Єрмак в ефірі телеканалу "Україна24".

Читайте Знай в Google News!

" ми сподіваємося, що вже на найближчих засіданнях, які відбудуться в найближчий тиждень буде обговорюватися питання і конкретні дати наступного обміну полоненими. Зараз у списках у кожної сторони близько 100 осіб", - сказав він.

Єрмак додав, що вже до кінця вересня на територію окупованого Донбасу поїде місія Червоного Хреста. Цей крок є першим етапом підготовки до обміну.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Раньше зустріч у Берліні тривала 7 годин. Ще під час переговорів у Мережі почали з'являтися інсайди, що сторони дійшли консенсусу щодо збереження режиму тиші на Донбасі. А вже після переговорів це саме підтвердив глава Адміністрації президента РФ Дмитро Козак.Про це повідомляють у російських ЗМІ.

"домовилися про підтримку режиму тиші, що додаткові заходи будуть безумовно дотримуватися як з одного, так і з іншого боку", - заявив він журналістам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ніцой звернулася до українців через побиття колишнього політв'язня Кремля Балуха.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський назвав головний результат "нормандської зустрічі".

Також Знай. ua писав, що прориву немає, саміту Зеленського і Путіна не буде, про що Єрмак (не)домовився в Берліні.