Президент України Володимир Зеленський нагадав про відповідальність, яка чекає корупціонерів в Україні. Глава держави наголосив, що кожен високопосадовець повинен закарбувати собі цю просту істину "якщо вкрав - сядеш". Відповідний пост з1явився на сторінці Зеленського у соціальній мережі "Фейсбук".

Читайте Знай в Google News!

"Це ж просто. Правда? І ми саме про це публічно домовлялися. Що традиційно корупційного «якщо зайшов на посаду, то можеш трішки брати в кишеню державного, вона не збідніє» більше не буде. Може, хтось не почув? Тому ще раз. Кожен посадовець, міністр і депутат має великими літерами десь на собі закарбувати просту істину: якщо вкрав – сядеш, якщо брав хабар – сядеш. Винятків із цього правила не може бути – для будь-якої особи в нашій державі. Бо нема більше «криш», прикриття, адміністративних можливостей.", - йдеться у повідомленні президента. Володимир Зеленський

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

Зеленський нагадав, що дуже довго класична політична й бізнесова система в Україні будувалася саме на таких цинічних винятках – щоб «потрібні люди» могли закрити будь-які справи. В результаті, за словами президента, ці люди стали політичним бомондом в країні за ці 28 років.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Якби у 2019-му не скасували кримінальну відповідальність за незаконне збагачення, фактично амністувавши тисячі корупціонерів, зараз у в'язницях можна було б організовувати великі ток-шоу – були б дуже солідні спікери. Які, не сумніваюся, дуже красиво розповідали б нам про те, як саме треба любити країну.", - написав він. Володимир Зеленський

Президент також нагадав про свої обіцянки народу, коли йшов на вибори. Зокрема про те, що "корумповані часи закінчаться" і пообіцяв, що "за хабарництво буде дуже боляче".

Скріншот: facebook.com/zelenskiy95
Скріншот: facebook.com/zelenskiy95

Проте слова Володимира Зеленського викликали обурення серед українців, які активно коментують його допис у соцмережі. Люди нагадали президенту, що від дня його обіцянок вже пройшло дві весни, а жодного результату досі немає.

"Уже 2 весни пройшло. Ніхто щось не сидить.".

"Аби ще ти так балакав складно як нібито пишеш сам!!!".

"Пане Президенте, коли Ви на стадіоні запитували у свого попередника про те коли будуть сидіти корупціонери та мародери, я не думав, що мається на увазі на схемах. Скільки ще має змінитися генпрокурорів, щоб корупціонери таки сиділи у в'язницях, а не комфортних кріслах?".

"Таваріщ, ви, мабуть, переплутали і взяли жарт кварталу) як на диво - цього разу смішно вийшло, не те що зазвичай.".

"Круто! То що, брат єрмака разом з єрмаком вже сидять? Шкарлет сидить за вкрадені роботи? Вкрадене зерно, маски вже всі сидять?"

"Вова, навіщо брехати? Ти це подзвони та Венедиктовій скажи. І ще питання: ти для цього НАБУ та САП зараз довбиш, щоб вони Юрченко арештували? І так недоторканість зняв, що Юрченко вже на суді слухає свій запобіжний захід? і для того ти в конвертах кримінальні гроші ахметова «слугам» доплачуєш?".

"Володимир, хто вам цю муть космічну пише? В нас п****ць в країні. По всім фронтам.....Жили б собі в кварталі.....в популярності... купалися... Тікайте з того президенства. Поки ще можливо.".

"Це текст на Розсміши коміка?? Дуже смішно... І дуже сумно, що країна втрачає час і слухає ці обіцянки-цяцянки:(".

Коментарі, скріншот: facebook.com/zelenskiy95
Коментарі, скріншот: facebook.com/zelenskiy95

Коментарі, скріншот: facebook.com/zelenskiy95
Коментарі, скріншот: facebook.com/zelenskiy95

Коментарі, скріншот: facebook.com/zelenskiy95
Коментарі, скріншот: facebook.com/zelenskiy95

Це ж просто. Правда? І ми саме про це публічно домовлялися. Що традиційно корупційного «якщо зайшов на посаду, то можеш...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Woensdag 16 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на 102-му році життя помер найстаріший професор України Максим Дудченко: працював до останнього дня

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ляшко зробив гучне зізнання про карантин в Україні: "Не соромно"

Також "Знай.ua" писав, що пенсії до кінця року зростуть декілька разів: підвищення чекає не всіх, перелік категорій