Речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель закликала українців перевіряти інформацію, перш ніж поширювати її, оскільки дані можуть виявитися невірогідними. Про це Мендель написала на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Читайте Знай в Google News!

"Лише в двох індустріях клієнтів називають користувачами (юзерами): нелегальні наркотики та програмне забезпечення" Едвард Тафт, професор Єльського університету.", - процитувала професора Юлія Мендель.

Юлія Мендель, фото: instagram.com/iuliia_mendel
Юлія Мендель, фото: instagram.com/iuliia_mendel

Юлія Мендель закликала перевіряти інформацію та поширювати надійні факти. Прессекретарка президента впевнена, що таким чином, контролюючи свої соцмережі, українці зможуть виграти битву з дезінформацією.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Фейк у твіттері поширюють вшестеро разів більше, ніж правду. Впевнена і без цифр, що і в інших соціальних мережах правда програє так само серйозно. Правда в тому, що правда нудна. Фейк породжує емоції, збуджує активність мозку, породжує виклик. Ця битва з дезінформацією програється в усьому світі. І що більше в цій боротьбі воїнів за правду, то більше шансів не програти. Перевіряй інформацію, поширюй надійні факти, відповідай за власні соцмережі. Це допоможе кожному з нас, твоїй родині і всьому українському суспільству.", - написала Мендель. Юлія Мендель

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський згадав старі лозуги про "посадки навесні", українці скептично усміхнулися: "Текст із "Розсміши коміка"? Вова, навіщо..."

Також "Знай.ua" писав, що шахраї спустошують рахунки українців за допомогою мобільних додатків: як повернути гроші