Відомий український телеведучий, гуморист і молодий амбітний політик Сергій Притула в останні кілька місяців витратив багато часу не передвиборну агітацію. Як відомо, Сергій Притула заявив про бажання балотуватися в мери української столиці. А буквально днями повідомив своїм шанувальникам вельми задушевну новину.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Притули в мережі Facebook.

Публікація Сергія Притули, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Притули, скріншот: Facebook

"Ось і все. Як і обіцяв, допоміг хлопцям з 5-им сезоном на Новому і закінчив кар'єру у "ВШ". Зайвий раз про це не згадував, проте випуски нового сезону будуть і у жовтні-грудні, і у березні-квітні. Тому просто акцентую, що зняті вони заздалегідь. Щоб потім не виникало зайвих питань;))! Ще раз всім дякую за ці неймовірні 10 років!!!", - заявив Сергій Притула.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До слова, публікація за кілька годин зібрала тисячі лайків і сотні коментарів, ось як спілкуються підписники з Сергієм Притулою: - "Нічого — після 25 жовтня повернетеся)". На що Притула пообіцяв купити самокат, якщо він "повернеться" в шоу.

Коментарі до публікації Сергія Притули, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації Сергія Притули, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що Ольга Фреймут поїде з України, якщо Сергій Притула переможе на виборах в мери Києва. Про це вона розповіла в інтерв'ю для телеканалу ZIK. Ведуча Наталія Влащенко попросила Ольгу Фреймут відповідати російською мовою, оскільки це інтерв'ю дивитимуться за кордоном і поставила кілька запитань щодо колишнього колеги телеведучої по шоу "Підйом" Сергія Притули.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Збрехав!": соцмережі нагадали кандидату в мери Києва Притулі, що він обіцяв жити в Бучі.

Як повідомляв Знай.uа, колега Кошового шокував зізнанням про алкоголь: "Сильно дуло живіт".

Знай.uа писав, "Кияни покажуть, хто, куди і кому повинен підвищувати": експерт спрогнозував долю Притули.