У День чистих берегів Державна екологічна інспекція України прибрала прибережні зони біля українських водойм. На прибережних зонах десятків річок, озер та ставків ми виявили стихійні звалища.

Усі обласні підрозділи ДЕІ провели масштабну «зачистку» прибережних зон водойм від сміття. Маски, поліетиленові пакети, будівельне сміття та недоїдки - ось наше реальне ставлення до прибережних зон.

Сотні тон відходів різних видів були ліквідовані стараннями наших працівників та небайдужих українців. Приємно, що до нашої акції долучились представники бізнесу. Результати нашої «зачистки» дивіться в інфографіці.

Всім працівникам ДЕІ та тим, хто долучився до нашої акції, хочу подякувати - ви молодці!

Шановні українці, давайте любити наші водойми! Не репостами чи світлинами в фейсбуці, а реальними справами. Відпочиваючи на березі річки чи озера, дбайте про культуру відпочинку та прибирайте за собою. Чистота нашого довкілля - запорука здорового майбутнього для нас та наших дітей.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще