Глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель після візиту до Києва заявив про те, що ЄС не є благодійною організацією або банкоматом, а найкращим способом для підтримки України він вважає — допомога в реформуванні країни. "Але здійснити ці реформи можуть тільки самі українці", — передавати він.

Читайте Знай в Google News!

Користувачі в Інтернеті відзначають схожість цієї фрази з тієї, яку колись висловив Дмитро Медведєв: "Грошей немає, але ви тримаєтеся". За словами Борреля, найкращим способом стабілізації сусідства з Євросоюзом є стабільна, процвітаюча і демократична Україна. "Наша підтримка буде продовжуватися, але вона також пов'язана з терміновою необхідністю зміцнення законності і боротьби проти корупції", — заявив глава дипломатії ЄС. І зазначив, що наша держава є одним з головних політичних пріоритетів порядку денного.

Українська влада була попереджена про фінансові ризики, виникнення яких може статися через проблеми з відбором керівника САП. Також відзначається можливе призупинення безвізового режиму для українців через проблеми антикорупційних органів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрита справжня причина вибуху газопроводу під Києвом: "Було з самого початку..."

Як повідомляв "Знай.ua", на Донбасі українські воїни героїчно відбили провокацію путінських орків: "Тиша..."

Знай.ua писав, Під Києвом спіймали 15-річного серійного злочинця - робив це заради дівчини.