Президент України Володимир Зеленський в суботу, 26 вересня, відправився з робочою поїздкою в Донецьку область. Глава держави планує провести зустрічі з українськими військовими підрозділів ООС, які захищають Донбас.

Про це йдеться у повідомлення офісу президента України.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомили в офісі президента, глава держави проведе нараду з питань обговорення роботи Тристоронньої контактної групи.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Під час робочої поїздки в Донецьку область Президент України Володимир Зеленський відвідав базовий табір Головного управління розвідки.

Глава держави ознайомився з умовами проживання військовослужбовців: оглянув сучасні комфортні модулі, в яких проживає особовий склад.

Президент пообідав з військовими. У солдатській їдальні Володимир Зеленський спробував борщ і рисову кашу. Він залишився задоволений стравами, якими годують військовослужбовців.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Також Володимир Зеленський вручив військовим державні нагороди.

"Ви всі для нас герої. Ви несете складну і небезпечну службу. Бажаю вам здоров'я, натхнення, сили захищати нашу незалежність", - сказав Глава держави, звертаючись до захисників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрита справжня причина вибуху газопроводу під Києвом: "Було з самого початку..."

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський після аварії АН-26 під Чугуєвом взявся за оборону - "Перевірити все".

Знай.ua писав, під Києвом спіймали 15-річного серійного злочинця - робив це заради дівчини.