Найодіозніший радикал України, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вирішив порадувати і надихнути українців оптимістичними висловлюваннями. Радикал опублікував на своїй сторінці у instagram підтримуючий пост із сяючою усмішкою.

Читайте Знай в Google News!

"В житті буває тяжко. Тоді, коли тяжко - треба посміхатися. І цінувати кожну мить, Радіти кожному промінчику сонця", - оптимістично підписав фото Ляшко.

Ляшко, скріншот facebook
Ляшко, скріншот facebook

На фото Ляшко стоїть на тлі поля і дерева й усміхається на всі "32". Політик у сорочці кольору неба взяв руки в боки і позує на камеру, як модель.

Фолловери засипали українського політика компліментами, однак знайшлись і ті, хто покритикував колишнього нардепа.

"А що робити, коли держава забирає той промінчик сонця?", - поцікавився один із підписників, однак відповіді на своє питання не отримав.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Лучший ❤️", "Неожиданный", "Дядя Олег колы у верховную Раду до скотыняк?", "А кому же тогда легко, если вам тяжело Олег?", "По мнению Трампа и Путина Олег Ляшко самый лучший политик на Украине!", - пишуть кристувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерко".

    Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.

    Раніше портал "Знай.uа" писав, що Ляшку набридло нюхати власний сморід, привселюдне зізнання радикала: "Хай йому грець!"