Кандидатка в депутати Київської міської ради від партії "УДАР" Віталія Кличка Мирослава Смірнова похвалилася тим, що допомогла організувати ремонт дорожнього покриття у Оболонському районі міста Києва. Однак її дії були розцінені як підкуп виборців — і на місце подій навіть викликали правоохоронців.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила на своєму Telegram-каналі Kostenko.online Світлана Костенко.

Після зустрічей з жителями Оболоні, виконуємо їхні доручення!

Geplaatst door Мирослава Смірнова op Vrijdag 25 september 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"З 5 вересня, коли почалася виборча кампанія, правоохоронці зареєстрували 83 кримінальні справи через порушення виборчого процесу. Це - 84", — йде мова у дописі Костенко, до якого вона прикріпила відеорозслідування.

Як вдалося дізнатися від робітників, роботи оплатив "меценат". Хто саме відповідальний за це чоловік не уточнив, стверджуючи, що з депутатом не знайомився. Також робітник не зміг надати жодних дозвільних документів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На крісло хворого Кернеса претендують суперблондинка і мільярдер

Як повідомляє портал Знай.uа У Харкові на Барабашово підірвали трактор Кернеса, бій за ринок триває