Микола Галушко, народний депутат від фракції "Слуга народу", прийняв рішення вийти з партії. Про це він заявив у своєму відеозверненні, яке було адресоване президенту України Володимиру Зеленському і опубліковане в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Він заявив про те, що всі місця в списку "Слуги народу" в його окрузі були продані. До того ж, заява про боротьбу зі старими елітами і корупціонерами досі залишаються тільки словами. Галушко розповів, що в 2019 році йшов разом з Володимиром Олександровичем Зеленським на вибори, і з ним же, після обрання, на вибори до Верховної Ради.

Протягом усього цього шляху разом з народним депутатом працювала команда однодумців. Вони боролися за ідею і зміни ставлення влади до простих українців. "Минуло два роки, але, на жаль, нічого не змінилося", — заявив Микола Галушко. "Виключно з політичним підходом, кулуарна політична гра керівництва "Слуги народу" ледь не знищила Мій рідний Броварський район", - доповнив він, що сталося при недавньому здійсненні поділу на райони.

Для того щоб переконатися в тому, що заклики про боротьбу з корупціонерами і старими елітами є лише словами, народний депутат пропонує відкрити список кандидатів від Партії "СН" в його 97-му окрузі, по якому він виграв вибори депутата Верховної Ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, борщ і рисова каша: Зеленський на передовій пообідав з військовими розвідниками.

Як повідомляв "Знай.ua", Партію Кличка звинуватили у підкупі виборців - клали асфальт без документів.

Знай.ua писав, Тимошенко розповіла, як боролася з хворобою: "Задихаєшся, від тебе йде життя"