Президент Європейської Ради Шарль Мішель на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter заявив про те, що в розмові з Володимиром Зеленським домовилися про зустріч, разом з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн, в Брюсселі 6 жовтня для 22-го саміту ЄС-Україна.

Читайте Знай в Google News!

Мішель повинен був прибути до столиці України з візитом ще 26 вересня, проте на чотири дні раніше, 22 числа перейшов на самоізоляцію через підтверджений випадок захворювання Covid-19 одним з працівників його служби безпеки.

Саміт спочатку планувався на 1 жовтня. Він також був ускладнений низкою скандалів, що сталися в Україні за останні місяці. Одним з таких слід виділити спробу проштовхнути своїх кандидатів на посаду керівника САП з боку української влади. Це ставить під загрозу безвізовий режим з Євросоюзом і наступний транш допомоги в розмірі 1,5 мільярда євро.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Євросоюз розчарував Зеленського і українців: "Грошей немає, але ви тримаєтеся". Глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель після візиту до Києва заявив про це.

Як повідомляв "Знай.ua", невизнана республіка у вогні, дві столиці оголосили війну - відкрито вогонь, багато загиблих і поранених.

Знай.ua писав, офіс Президента змушує інвесторів розпродавати зелені електростанції - Тинний. Інвестори змушені погашати кредити, які вони взяли на розвиток проектів, і відсотки по ним.