Президент України Володимир Зеленський в рамках робочої поїздки в Донецьку область відвідав контрольний пункт в'їзду-виїзду "Майорське". Президент оглянув облаштування КПВВ та порядок здійснення контрольних процедур на ньому.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби офісу президента.

Володимир Зеленський, фото: dn.ua
Володимир Зеленський, фото: dn.ua

Відомо, що КПВВ "Майорське" знаходиться на одному транспортному коридорі з "республіканським" контрольно-пропускним пунктом "Горлівка", який представники "ДНР" з початку карантину так і не відкрили. Тому не функціонує і український КПВВ. Відстань від КПВВ до лінії розмежування становить 800 метрів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: dn.ua
Володимир Зеленський, фото: dn.ua

На КПВВ "Майорське" облаштовано 4 павільйони паспортного контролю на кожному з напрямків руху. Також функціонують 2 павільйони для проходження паспортного контролю особами, які перетинають лінію розмежування в пішому порядку. На КПВВ обладнано 35 робочих місць для перевірки паспортних документів.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко зазначив, що основні загрози, які існують на цьому пункті пропуску в період його функціонування, – це спроби перевезення валюти, лікарських і наркотичних засобів, зброї та вибухових речовин.

"Пікове навантаження зафіксоване з початку березня до введення карантину. Було до 14 тисяч 600 громадян на день", – сказав Дейнеко.

Він додав, що КПВВ готове почати роботу в будь-який момент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський зробив заяву: обговорення найважливішого партнерства з Євросоюзом відклали.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський показав єдиного курсанта, який вижив у катастрофі АН-26: "Другий шанс подарований не дарма".

Знай.uа писав, знайдено "чорні ящики "під уламками АН-26 у Чугуєві:" За 45 секунд до падіння...".