Так званий депутат Держдуми Росії, зрадниця України і колишній прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що знає, який би вирок вона винесла українським діячам, відповідальним за "розпалювання війни на Донбасі".

Читайте Знай в Google News!

Саме це питання в досить провокаційній формі їй було поставлено під час інтерв'ю телеведучою Ксенією Собчак. Відео цієї бесіди оприлюднено на YouTube.

Вже в самому кінці інтерв'ю з депутатом Держдуми Собчак запропонувала їй зіграти "супер-гру", в якій треба було зробити вибір.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Уявіть військовий трибунал, одну з цих людей треба стратити, за вашим рішенням, а іншу помилувати. Тобто одну під розстріл, а іншу помилуємо. Дуже складний вибір", - сказала Собчак.

При цьому вона уточнила, що робити цей вибір належить між колишнім секретарем РНБО України Олександром Турчиновим і екс-президентом Петром Порошенком.

Також варто нагадати нашим читачам, що колишній схіігумен Сергій (Романов) з Середньоуральського жіночого монастиря, а також екссповідник Наталії Поклонської, оголосив, що не з'явиться на засідання церковного суду, де вирішуватиметься питання про його відлучення від церкви. Своє рішення він пояснив важким душевним станом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Зневоднена" Поклонська закотила нову маячню про ООН, поки кримчани засихають: "Виглядають безглуздо...".

Як повідомляв Знай.uа, Путіну і Лаврову довелося вибачатися за "допит без трусиків" Захарової: "Ніколи ні за що...".

Знай.uа писав, колишній духівник Поклонської розповів про розпусту "експрокурорки" Криму: "Після перелюбу...".