У 2020 році президент Володимир Зеленський та члени його делегації разом узяті “налітали” на 13.98 млн грн.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Вести-Ua з посиланням на дані єдиного веб-порталу використання державних грошей spending.gov.ua.

При цьому варто пам'ятати, що весняні місяці Зеленський не мав перельоти за кордон: у всьому світі було проголошено карантин, а влітку мав перельоти в межах України. Лише у вересні закордонні відрядження повернулися: президент наніс візит до Австрії та Словаччини.

Найдорожча поїздка була у січні за маршрутом “Київ-Цюрих-Тель-Авів-Київ. Вона обійшлася у більше ніж 2.5 млн грн. У ту поїздку Зеленський брав участь у Давоському форумі, відвідав меморіальний комплекс Яд ва-Шем і послікувався з Біб Нетаньяху. Іншою дорогою поїздкою був політ на Мюнхенську конференцію у лютому. Візит Ватикана і Папи Римського обійшовся у 998 тисяч.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Перевезеннями президента Володимира Зеленського та його команди в робочих візитах лежить на плечах компанії “Україна” - нею керує Державне управління справами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський на передовій пообідав з військовими розвідниками.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив заяву, обговорення найважливішого партнерства з Євросоюзом відклали.

Також Знай. ua писав, що Зеленський показав єдиного курсанта, який вижив у катастрофі АН-26.