Експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман після відставки не є надто публічною особою. Однак трагедія АН-26 змусила його "вийти з небуття" і прокоментувати цю сумну подію новітньої української історії.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис Гройсман розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Жахлива авіатроща на Харківщині. За попередньою інформацією, більшість тих, хто був на борту - загинули. Страшне горе для їхніх родин та всіх нас. Надіюсь і вірю, що є ті, хто вижив.

Вічна пам‘ять загиблим…" — написав експрем'єр-міністр.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Жахлива авіатроща на Харківщині. За попередньою інформацією, більшість тих, хто був на борту - загинули. Страшне горе для їхніх родин та всіх нас. Надіюсь і вірю, що є ті, хто вижив. Вічна пам‘ять загиблим...

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Vrijdag 25 september 2020

"Ангелочки відлетіли в небо, але вони мріяли літати, а не відлетіти у вічність. Хай вам усім буде земля пухом,а душа літає високо в небесах. Рідним щирі співчуття сили, мужності пережити таке горе. Нема мабуть гіршого горя хоронити своїх дітей. Сили Вам дорогі батьки і міцного здоров'я. Тримайтеся.Хай Вас усіх Боженька береже", — йде мова в одному з коментарів під дописом.

Авіакатастрофа під Чугуєвом, фото Нацполіція
Авіакатастрофа під Чугуєвом, фото Нацполіція

Попередньо причиною падіння назвали відмову лівого двигуна, так як за кілька хвилин до аварії про це повідомив командир судна. Однак пізніше міністр оборони України Андрій Таран заявив, що збій стався в роботі датчика, а не всього двигуна.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, світ у скорботі разом з Україною через авіакатастрофу АН-26: "Підтримуємо братський народ".

Знай.uа писав, Зеленський показав єдиного курсанта, який вижив у катастрофі АН-26: "Другий шанс подаровано не дарма".