Канцлер Німеччини Ангела Меркель таємно відвідала російського опозиціонера Олексія Навального, поки він лікувався після отруєння в берлінській клініці "Шаріті".

Читайте Знай в Google News!

Про це з посиланням на джерела пише Spiegel.

"Таємний візит до Навального - ще одна ознака того, наскільки канцлер віддана Навальному і не готова залишити справу, не довівши її до кінця. Той факт, що сама канцлер відвідала опозиційного політика, має бути для російського уряду знаком того, що Берлін не поступиться в цій справі і з'ясує правду", - сказано в повідомленні.

Трамп, Макрон і Меркель, фото: eurotopics.net
Трамп, Макрон і Меркель, фото: eurotopics.net

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Слід зауважити, що соратники Навального звернулися з проханням до Кремля про отримання дозволу на його перевезення в клініку за кордон - раніше посприяти їм у цьому в разі такого запиту обіцяв прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

У той же час лікарі клініки в Омську, де зараз знаходиться Навальний, не дають дозвіл на його транспортування, пояснюючи це його важким станом.

Соратники опозиційного політика вважають, що це робиться для того, щоб унеможливити визначення токсину, яким він був отруєний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олексію Навальному стало погано в літаку, який в результаті здійснив екстрену посадку. У Навального діагностували отруєння токсинами.

Як повідомляв портал Знай.ua, до Навального не пускають його лікаря, вимагаючи дозволу опозиціонера, який знаходиться в комі.

Також Знай.ua писав, автор фото, на якому Навальний п'є чай в аеропорту Томська, розповів, що сталося насправді