Українська журналістка, громадська діячка і політикиня Тетяна Чорновол розповіла, як побила Віталія Шабуніна, за те, що він заважав їй "ламати схеми Антона Яценка". Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте Знай в Google News!

Суд змінив Тетяні Чорновол запобіжний захід у справі про Майдан на особисті зобов'язання. Одне з них - заборона на спілкування з Антоном Яценком, який виступає свідком по епізоду про смерть співробітника офісу "Партії регіонів". Своєю чергою Чорновіл називає це помстою за звинувачення Яценка в корупції.

Тетяна Чорновол в суді, скрін з відео
Тетяна Чорновол в суді, скрін з відео

У своєму пості Чорновол описала цікавий епізод. Зокрема, вона розповіла, як побила Віталія Шабуніна. Цікаво, що Шабунін ніде не згадував про той факт, що йому дала по обличчю жінка, ще й звинувачуючи його у сприянні корупції.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"... Шабунін. Він якраз із задоволеною либою прямував з кабінету Семерака", - написала у Фейсбуці Чорновол.

Шабунін їй не допомагав зруйнувати схему Яценка, він навпаки топив всі її ініціативи, хоча на її тодішнє наївне переконання, якщо назвався антикорупціонер, то мусиш допомагати в боротьбі зі корупційними схемами. А як ні, то це – зрада. Тому те, що вона готувала для Семерака, випадково дісталося Шабуніну. Вона ударила. Шабунін відлетів до стіни, тоненька цівка крові побігла у нього з носа. Що з ним було далі? Вона не знала, бо вже ввірвалася в кабінет Семерака. Тетяна Чорновол

Скріншот: facebook.com/chornovol.info
Скріншот: facebook.com/chornovol.info

В минулий четвер у справі Майдану мені змінили запобіжний захід на особисті зобов''язання. Одне з них - заборона на ...

Geplaatst door Тетяна Чорновол op Zondag 27 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", з пенсій українців можуть відрахувати до 50% від загальної суми: нюанси стягнення

Також "Знай.ua" писав, що як розрахувати розмір майбутньої пенсії: у ПФУ розповіли про електронні послуги