Українська політикиня, народна депутатка і лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко змогла побороти коронавірусну хворобу Covid-19 і, як сама заявила, вже в строю.

Читайте Знай в Google News!

Про політикиня повідомила у соціальній мережі Іnstagram.

"Знову в строю!", — лаконічно написала Тимошенко.

Раніше Тимошенко сказала, що після хвороби багато чого переосмислила. І порадила українцям не ставитися до проблеми легковажно.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, в Україні на носі місцеві вибори-2020, тож Тимошенко трохи невчасно заразилась коронавірусом з Китаю, якраз у період активної агітації вборців.

Про хворобу Тимошенко українцям повідомили 23 серпня. Понад місяць знадобилось лідерці "Батьківщини" для повного одужання.

Варто зазначити, що партія "Батьківщина" розпочала похід на місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня. Лідер партії Юлія Тимошенко під час пресконференції в Києві оголосила, що "Батьківщина" іде на вибори з гаслом єдина надійна команда. "Батьківщина" має намір висунути приблизно 40 тисяч кандидатів у депутати по всій країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стара гвардія нікуди не пропала: в які комітети увійшли Порошенко, Вакарчук і Тимошенко.

Як повідомляв Знай.ua , як з хреста знята: величезна втрата Тимошенко підкосила.