З'явилася тривожна інформація про те, що в лавах фракції "Слуга народу" з'явився ще один депутат з позитивним результатом на covid-19. Ним виявилася депутат з Житомирщини Тетяна Грищенко.

Про це стало відомо завдяки повідомленню народного депутата Олексія Гончаренка в Telegram-каналі.

Читайте Знай в Google News!

"Тетяна Грищенко захворіла на Covid-19", – написав Олексій Гончаренко.

Тетяна Грищенко, фото: Facebook
Тетяна Грищенко, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На своїй сторінці в Facebook Тетяна Грищенко підтвердила інформацію про те, що у неї виявили коронавірус.

"Кажуть, що проблеми виборців і проблеми країни депутат повинен пропустити через себе. Так сталося, що одна з головних проблем сьогодення не обійшла стороною і мене. Тест на COVID - 19 дав позитивний результат, тому і я тримаюся на позитиві. На даний момент перебуваю на самоізоляції вдома. Особи, з якими контактувала останнім часом, попереджені. Трохи ослабло відчуття смаку і сприйняття запахів, але бажання працювати слабкіше не стало. Братиму активну участь у роботі свого профільного комітету в режимі онлайн. Всім землякам і співвітчизникам бажаю міцного здоров'я. Бережіть себе і своїх рідних!", - написала Тетяна Грищенко.

Варто також нагадати нашим читачам, що в середу, 30 вересня, народні депутати прийняли законопроєкт про внесення змін до календарного плану проведення четвертої сесії Верховної Ради, згідно з яким нардепи пішли на карантин через спалах коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Верховна Рада ризикує сісти на жорсткий карантин, Разумков розкрив деталі.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові китайський вірус атакував депутатів, косить десятками.

Знай.uа писав, Тимошенко струснулася після коронавірусу і вскочила у "останній вагон" поїзда: "Знову в строю!".