Актриса і модель Марія Фокіна прокоментувала і відреагувала на скандал зі звільненням її дідуся, Вітольда Фокіна, з Тристоронньої контактної групи по Донбасу. Відповідний пост вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Марія написала теплі слова на підтримку свого дідуся і подякувала за любов і підтримку її "найрозумнішого дідуся".

"дуже приємно, скільки теплих слів, сказали і написали про мого прекрасного і найрозумнішого дідуся. Спасибі всім, за такі слова і Вашу любов. Заходячи в магазин, до мене підходять люди і висловлюють своє захоплення їм і його силі! Заходячи в аптеку, такі ж слова! Я вірю в Україну!"- написала на своїй сторінці Марія Фокіна.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дійсно, деякі шанувальники співачки підтримали її позицію, хоч і не всі з них були українцями.

"це початок, завдяки вашому дідові, ті хто боятися, сміливіше почнуть висловлювати свої думки 🙌 Здоров'я і довгих років життя", " Ваш дід Кремінь 💪 🏻 ✌ 🏻 🇺 🇦Дай бог ще багато років життя!", "Приєднуюся до всіх прекрасних слів! Здоров'я та оптимізму дідусеві", - пишуть коментатори слова підтримки.

Однак знайшлися і менш оптимістично налаштовані українці, які підкреслили, що дідуся звільнили не просто так і

" Маша, не відповідай палаті номер 6!Дідусеві до 150", "Маразм у обох", " твій дід походу моразматік. А у тебе ноги криві", "що ж в дідуся підставила під Єрмака?. Іди Розберися з ним, за діда.", "Добре дідок накрав свого часу, тоді було що вкрасти"," Слава Богу прибрали цей ватний шматок лайна", - пишуть незадоволені українці.

Раніше Маша Фокіна зізналася, як познайомила дідуся зі своїм близьким другом, керівником офісу Президента – Андрієм Єрмаком.

Виявляється, перший прем'єр-міністр України 87-річний Вітольд Фокін став заступником голови української делегації на переговорах у Мінську завдяки протекції своєї внучки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський терміновим указом звільнив Фокіна з ТКГ.

Як повідомляв Знай. ua, чому Зеленський звільнив Фокіна з КТГ по Донбасу, експерт знайшов несподівану відповідь.

Також Знай. ua писав, що Маша Фокіна чесно зізналася, як познайомила дідуся з Андрієм Єрмаком.