Президент України Володимир Зеленський побажав президенту США Дональду Трампу та його дружині Меланії Трамп швидкого одужання, а ось здоров'я свого українського попередника Петра Порошенка, у якого також діагностували COVID-19, в Офісі Президента лишили без коментарів.

Читайте Знай в Google News!

На це звернув увагу пропорошенківський політичний експерт Павло Нусс на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Зеленський побажав президенту США Дональду Трампу та його дружині Меланії Трамп швидкого одужання. «Залишайтеся міцними! Бажаю швидкого та повного одужання», – зазначив Зеленський.

На повідомлення про те, що Президента Порошенка, який хворіє на COVID-19, госпіталізували з двостороннім запаленням легень до столичної лікарні а також про те, що на COVID-19 захворіла його донька, ані Зеленський, ані його канцелярія не відреагували ніяк, окрім інформаційної атаки на родину Порошенків у соціальних мережах ботофермою, яку контролює оточення Зеленського.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тобто, на поверхні ми спостерігаємо чергове банальне підлабузництво Зеленського по відношенню до Трампа, яке так в залишиться непоміченим, з одного боку, з іншого - неприхована ненависть Зеленського до Порошенка, який, є найбільшим меценатом щодо недержавних програм боротьби з коронавірусом і який, за результатами останніх соціологічних досліджень, є найголовнішим опонентом Зеленського", — написав політолог.

Зеленський побажав президенту США Дональду Трампу та його дружині Меланії Трамп швидкого одужання. Про це він написав...

Geplaatst door Nuss Pavlo op Zaterdag 3 oktober 2020

Також Нусс використав привід, щоб згадати імовірні високі рейтинги "Європейської солідарності" та докорити Зеленському у бракові політичної культури.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше курсант розповів Зеленському, як врятувався в катастрофі АН-26 : "схоже на комп'ютерну гру"

Як повідомляє портал Знай.uа, Зеленський зробив приємно губернатору Харківщини Кучеру: "Олексій - молодець!"

Також Знай.uа писав, що Зеленський звернувся до онкохворих українців: "ми прискоримо цей процес"