В Америці триває передвиборчі перегони і епідемія коронавірусу, яка може разюче змінити політичне поле вже найближчими днями. Днями світ облетіла звістка про те, що теперішній скандальний президент США Дональд Тармп захворів на коронавірус, ба більше перебуває у вкрай тяжкому стані, лежить у лікарні.

Читайте Знай в Google News!

Більше того, як припускає видання The Guardian, не можна виключати і ризику зараження головного суперника Трампа на виборах - кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

Оскільки президент у зоні ризику, політичні аналітики вже будуть передбачення щодо майбутнього республіканської партії і керування державою на випадок смерті Трампа. Згідно з американським законом, посаду президента обійме Майк Пенс, теперішній віце-президент. Пенс відомий консерватор, який активно лобіює антиабортні закони і виступає за подальшу приватизацію системи освіти.

Трамп, фото Іntelligence.house
Трамп, фото Іntelligence.house

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Окрім того, за декілька днів до госпіталізації Трамп мав дебати зі своїм супротивником - Джо Байденом, який також перебуває у групі ризику. Таким чином, якщо кандидат захворіє - це може коштувати йому останнього шансу очолити США, чоловіку вже 77 років. У разі відмови чи смерті Байдена Демократичній партії, яка висунула його на перегони, потрібно буде обирати нового єдиного кандидата.

Джо Байден, фото: gettyimages
Джо Байден, фото: gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дональд і Меланія Трамп підхопили Covid-19, верхівка США пішла на карантин.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко.

Також Знай.ua писав, лідер "Голосу' Кіра Рудик підхопила коронавірус.