Просто з офісу Президента України прийшли новини про ситуацію серед представників Тристоронньої контактної групи по Донбасу. Як виявилося, поки що питання про заміну Вітольда Фокіна в ТКГ не стоїть на порядку денному.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві глави офісу Президента України Андрія Єрмака в ефірі одного з українських телеканалів.

Так, на питання про те, хто замінить Фокіна, Єрмак відповів, що дане рішення прийматиме Леонід Кравчук.

Вітольд Фокін, фото: кадр з відео
Вітольд Фокін, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо він вважатиме за потрібне, щоб на цьому місці хтось з'явився, то він самостійно прийматиме це рішення. Поки це питання на порядку денному не стоїть", - розповів Єрмак.

Єрмак, фото: Офіс президета
Єрмак, фото: Офіс президета

Варто також нагадати нашим читачам, що народний депутат України Гео Лерос, якого нещодавно було виключено з фракції "Слуга народу", опублікував анонсовані раніше записи розмов, які нібито вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві.

Відповідний відеозапис було розміщено самим Леросом на його каналі на відеосервісі YouTube. Про деталі інциденту розповідає українське видання delo.ua.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, онучка Фокіна Маша прокоментувала звільнення діда, українці не підтримали оптимізм: "Маразм у обох".

Як повідомляв Знай.uа, на Закарпатті соратнику Зеленського засунули "до рота" те, що не можна.

Знай.uа писав, соратників Тимошенко "прибрали" з Буковини.