Український політик єврейського походження, колишній голова Харківської обладміністрації Михайло Добкін зняв свою кандидатуру з мерської гонки в Харкові, на користь Геннадія Кернеса. Як відомо, мер Харкова Геннадій Кернес вже два тижні перебуває на лікуванні в німецькій клініці "Шаріте". Там він продовжує лікування від коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

А тим часом Добкін вирішив проявити шляхетність і лицарство, звернувшись до своїх прихильників. Про це він написав у своєму офіціному телеграм-каналі.

"Шановні харків'яни, дорогі друзі. Сьогодні зняв свою кандидатуру з виборів на користь Геннадія Кернеса. Він йде на поправку і бере участь у виборах мера. На цьому моя місія виконана. Бажаю перемоги на виборах йому і його блоку. Завдання любити Харків і працювати для людей ніхто не відміняв. Адже це наше місто і нам тут жити!", - написав Добкін.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Справжня інформація про стан здоров'я Кернеса, який захворів COVID-19, якщо і відома, то лише найближчому сімейному оточенню. Як насправді себе почуває мер Харкова - невідомо. Його рідні повідомили про нібито поліпшення стану, про відсутність важких ускладнень, інсультів і т. д., проте за два тижні жодного зображення або відео з Кернесом, який раніше був дуже активним в соцмережах, так і не з'явилося.

Кернес, фото: соцмережі
Кернес, фото: соцмережі

Чинний мер має всі шанси навіть у першому турі перемогти на виборах 25 жовтня.Однак якщо до встановлення результатів виборів Кернес не встигне відновитися настільки, щоб працювати: читати документи, віддавати розпорядження, спілкуватися з підлеглими, хто тоді буде виконувати обов'язки міського голови?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Харківщині дружкам Кернеса вказали на двері, вибори під загрозою зриву

Як повідомляє портал Знай.ua дружки Кернеса "штурмують" міськраду разом з дітьми: "Наша гордість"

Також Знай.ua писав, що Кернес відправив сина "штурмувати" облраду: перший у списку