У першу неділю жовтня в Україні святкують День вчителя. З професійним святом людей, які присвятили себе освітній діяльності, привітали голова Верховної Ради України Дмитро Разумков і прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Про це передавали у прес-службі Апарату Верховної Ради України.

“Пандемія коронавірусу та карантинні обмеження суттєво змінили наше життя, і чи не найбільших змін зазнала сфера освіти. Освітянам довелося швидко пристосовуватися до нових реалій, брати відповідальність за організацію безпечного навчального процесу, ризикувати своїм здоров’ям заради наших дітей. Ваша готовність робити все можливе й неможливе, щоб забезпечити якісне навчання заслуговує на подяку”, Дмитро Разумков

Денис Шмигаль під час урочистої церемонії вручення Всеукраїнської премії "Global Teacher Prize Ukraine 2020", яка пройшла 3 жовтня, також звернувся до вчителів з повагою та вдячністю. Він наголосив на важливості їхньої праці, наполегливості та ставленні до учнів.

"Вчителі важливі. Бажаю вам здоров'я, натхнення і нехай ваші учні вас люблять, поважають і цінують все своє життя. Зі святом!",- сказав глава уряду.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно була названий зарплата мера Києва Віталія Кличка.

А пересічним українцям прем'єр-міністр Шмигаль пообіцяв істотне зростання зарплат.

Також Знай.uа писав, що члени уряду продовжують боротьбу за свої позамежні зарплати.