Ресторатор і народний депутат Микола Тищенко одружений на красивій і молодій 24-річній Аллі Барановській. Дівчина управляє двома салонами краси, виховує 3-х річного сина Давида і бере участь у Світському житті столиці.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина любить красиві наряди і нещодавно показала свій повсякденний образ, вартість якого становить приблизно 300 тисяч гривень, що є ціною квартири в передмісті Києва. В цілому Алла любить розкіш і в її гардеробі аксесуарів більш, ніж на 3 мільйони.

Алла Барановська перестала активно викладати фото з вечірок і дорогих курортів. Однак дівчина продовжує іноді ділиться частинкою свого особистого життя в мережі.

Журналісти змогли підрахувати, що навіть прості базові образи Алли коштують дуже дорого.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Особливість образу - це класичний годинник ювелірного дому Cartier із золота і сталі, які коштують $7350. Весь наряд на повсякденний день Алли потягне на $10 160 або 288 000 грн за курсом НБУ.

Алла Барановська, фото: Instagram
Алла Барановська, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, заради мерства Тищенко готовий стати жінкою, як велюровий ресторатор зганьбився передвиборчою агітацією.

Як повідомляв Знай. ua, Лерос оприлюднив резонансні плівки Тищенка.

Також Знай. ua писав, що Тищенка притиснули до стінки за "кумівство" з Єрмаком.