Народний депутат Гео Лерос опублікував нове відео, де були прослушки СБУ. Саме це, на його думку стане причиною того, чому Тищенко здасть мандат. Відео він опублікував в YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Лерос стверджує, що розсекретив матеріали, які зробила СБУ щодо корупції в столиці. Він наводить запис слів Дениса Комарницького, якого називає "смотрящим по Києву", з лазні, який стверджує, що вийшов у публічну площину разом з Миколою Тищенком і його тепер" кусають " за підтримку Кличка. Крім того, Комарницький говорить про свою безкарність і що він може завдати фізичної шкоди – облити балончиком, фарбою, зеленкою або навіть відкрутити вухо. Зокрема він говорить Це щодо Дубинського і Лероса.

"Лерос, так? Ну ... пробігтися. Скільки він бігає? Ну давай, можу наручниками пристебнути і 10-ку нехай пробігтися так щоб кайфанули. Ну а як же, ще покличемо, щоб йому допомогли там. А чого? Займеться спортом", - каже Комарницький на записі.

Також Лерос опублікував аудіозапис телефонної розмови Комарницького і народного депутата і ресторатора Миколи Тищенка. Де він розповів свою схему, де хоче вилити зеленку або відро бруду на голову всім своїм недоброзичливцям, зняти це на камеру, щоб вийшов яскравий перформанс і заплатити за це 17 тисяч за законом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також ці ж голоси далі вже з третьою особою (за словами Лерос, це журналіст "Вістей") обговорюють те, що Комарницький повинен дати інтерв'ю щодо обшуків, які пройшли у нього, і що нібито "чесні поліцейські" розповіли, що йому, що під час цих слідчих дій повинні були підкинути зброю і наркотики.

Начебто Комарницький і Тищенко кажуть, що треба також написати про конфлікт з одного боку мера Києва Віталія Кличка і з іншого – "Столара, Вавриша, Богдана, братів Горових" і ще "туди засунути групами Лероса і Дубинського", а також "партнера Олександра Ткаченка по 1+1 Олександра Третьякова".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Генпрокурор Венедиктова заощадила на елітній держдачі в стилі злих сусідів.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зірвав маску з вигнаного "слуги" Лероса.

Також Знай. ua писав, що Лерос пригрозив Зеленському і Єрмаку брудним компроматом.