Чи можна проголосувати на місцевих виборах-2020 з паспортами з програми "Дія"? Це питання зараз турбує, мабуть, мало не кожного соціально активного українця, який готується віддати свій голос за кандидатів на місцевих виборах-2020 і має паспорт у програмі "Дія".

У Центральній виборчій комісії рекомендують пред'являти на виборчій дільниці для отримання бюлетеня паспорт у вигляді книжечки або ІD-карту. Паспорти з програми "Дія" краще не використовувати.

Читайте Знай в Google News!

Про це написала секретар ЦВК Олена Гатаулліна в Facebook.

"Рекомендую всім виборцям йти на дільницю з паспортом у вигляді книжечки або ІD-карти. Так як пред'явити паспорт для отримання бюлетеня в додатку "Дія" можна буде тільки за умови наявності в ДВК технічних пристроїв, за допомогою яких можна перевірити такий паспорт", - написала вона.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

При цьому Гатаулліна зауважила, що в даний час в дільничних виборчих комісіях таких пристроїв немає.

Місцеві вибори, скріншот: YouTube
Місцеві вибори, скріншот: YouTube

Так, українці в очікуванні місцевих виборів, які можуть багато змінити, турбуються про кожен нюанс, аби свідомо віддати свій голос за гідних кандидатів у депутати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців залишать без пенсії, слуги Зеленського шокували зізнанням: "Не світить".

Як повідомляв Знай.uа, місцеві вибори-2020: як не "профукати" свій вибір, інструкція з голосування.

Знай.uа писав, пенсіонери натовпом підуть заражатися на COVID-19: влада пожертвує людьми похилого віку заради проведення виборів.