Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців перед виборами і закликав усіх йти на виборчі дільниці 25 жовтня. У зв'язку з цим політичний оглядач Сергій Корнак вирішив поставити запитання главі держави. Відповідне відео він опублікував в YouTube.

Читайте Знай в Google News!

"П'ять питань, на які вся Україна хоче отримати відповіді. Перше питання-чому не сидить Порошенко і вся гоп-компанія-Свинарчуки і так далі тощо. Чому злодії не сидять у в'язниці. Друге питання-чому йде війна на Донбасі, чому вона не закінчена? Третій-скільки ще триватиме колапс в економіці?",- запитує експерт.

Корнак зазначив, що всі українці відчувають це по робочих місцях, по зарплатах і пенсіях.

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"4 питання-скільки ще куми будуть в Адміністрації президента. Це була передвиборча обіцянка Зеленського - не брати кумів у владу. Весь 95 квартал працює в уряді. П'яте питання - коли Володимир Зеленський подасть у відставку", - запитує оглядач.

Однак Корнак зазначив, що у відеозверненні Зеленський до українців звертається на "ти", тому що кожен і є Україна.

"Економіка летить у прірву, осінь-найважчий період для економіки, тому що до кінця року підводяться підсумки, підводяться виплати за кредитами, за позиками. В Україні працездатного населення близько 15 мільйонів чоловік. З них 8 мільйонів працюють всередині країни, а 7 мільйонів працюють за кордоном. 50% працюють на дядька на плантації як раби. 2 мільйони українців працює в держапараті. Мільйон-силовиків: СБУ, НАБУ, МВС, Нацгвардія, кого тільки немає. І ми хочемо, щоб у нас 12 мільйонів пенсіонерів отримували пенсію. Тобто у нас на кожного працюючого 1,5-2 пенсіонера. І ці працюючі-силовики з держслужб, які не платять податків. Це нонсенс, Володимир Зеленський з 26 пунктів обіцянок жодного не виконав", - стверджує Корнак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський заявив, що буде, якщо Україна не поверне Донбас.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський просить українців під час спалаху коронавірусу йти на вибори, поки школи закривають, а вузи на дистанційне навчання.

Також Знай. ua писав, що Зеленський підняв найболючіше питання.