У вересні заробітна плата голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, який 8 жовтня відзначав 37-й день народження, склала 49,8 тис. гривень. Зарплатня його першого заступника Руслана Стефанчука становила 59,8 тис. гривень, а заступника голови Олени Кондратюк - 47,5 тис. гривень.

Про це йдеться у відповіді апарату Ради на запит Українських Новин.

Дмитру Разумкову за вересень нараховано 49 839 гривень зарплати. Водночас Стефанчук отримав 59 824 гривні, а Кондратюк - 47 453 гривень зарплати.

Руслан Стефанчук
Руслан Стефанчук

Крім цього, Разумкову, Стефанчуку і Кондратюк у вересні було нараховано по 42 040 гривень на виконання депутатських повноважень за серпень.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зарплата Разумкова за серпень склала 85 тис. гривень, Стефанчука - 66 тис. гривень, Кондратюк - 54 тис.гривень.

Крім того, у травні 2020 року стало відомо, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков задекларував 1,3 млн гривень доходу, 75 тис. доларів готівки та 27 млн гривень позичених третім особам коштів за 2019 рік.

Дмитро Разумков, скріншот з відео
Дмитро Разумков, скріншот з відео

Фото: Українські новини
Фото: Українські новини

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифри

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"