Влада сонячної і теплої Туреччини як і раніше не визнає незаконну анексію Кримського півострова Російською Федерацією і підтримують територіальну цілісність України. Президент Туреччини підкреслив, що розглядає Україну як ключову країну, яка здатна забезпечити стабільність і безпеку його країни.

Читайте Знай в Google News!

Про це Реджеп Таїп Ердоган заявив на спільній прес-конференції з українським президентом Володимиром Зеленським.

Зеленський і Ердоган, сайт президента України
Зеленський і Ердоган, сайт президента України

"Ми завжди підтримували і підтримуватимемо територіальну цілісність та суверенітет України", — підтвердив свої наміри турецький лідер.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він також зазначив, що країна продовжить підтримувати кримських татар. Крім того, Ердоган розповів, що вони з Зеленським обговорили проєкт будівництва мечеті в Києві.

У лютому 2020 року президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявляв, що в ході візиту до Києва насамперед обговорюватиме становище кримських татар на півострові, "анексію" якого Росією турецька держава вважає незаконною.

Також варто нагадати нашим читачам, що польський президент Анджей Дуда заявив, що міжнародне співтовариство має не відступати від санкцій проти Російської Федерації і вимагати від неї покинути окуповані українські території. Про це Дуда заявив під час спільного з президентом України Володимиром Зеленським інтерв'ю для польських та українських журналістів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українці першими побували в турецькому Соборі Святої Софії після скандальних рішень Ердогана.

Як повідомляв Знай.uа, президент Ердоган назвав Єрусалим турецьким містом: "Довелося покинути в сльозах".

Знай.uа писав, Туреччина посилює карантин через рекордну кількість заражень: що робити українцям.