Співголова парламентської фракції "Европейська солідарність" Ірина Геращенко в ефірі ток-шоу "Мир і/чи Війна" заявила, що зараз необхідно спрямовувати кошти на боротьбу з коронавірусом, а не на примхи президента Володимира Зеленського.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки ефіру одного з українських телеканалів.

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

"Якщо у президента є зайві гроші, або у "Слуг народу" - направте їх на боротьбу з ковідом. Петро Порошенко за час пандемії 100 млн гривень передав для того, щоб закупити 167000 захисних костюмів. І 200 лікарень у всіх регіонах України за це дякують і говорять про наступне. Якщо у Зеленського є зайві 2 копійки, нехай забезпечить масками", - заявила Ірина Геращенко.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ірина Геращенко, фото: censor.net
Ірина Геращенко, фото: censor.net

"У тому числі членів ТВК, які підуть на дільниці, сидітимуть там кілька днів, рахуватимуть нові складні бюлетені. Якщо у "Слуги народу" є зайві кошти, треба їх направити на забезпечення антисептиками і масками", - додала народний депутат.

Також варто нагадати нашим читачам, що в ефірі програми "Право на владу" у четвер, 15 жовтня перший заступник голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук влучно парирував співкерівниці партії "Європейська Солідарність" Ірині Геращенко. На завершення передачі, політик виступила з критикою діяльності Володимира Зеленського, назвавши його президентом, який не спілкується ані з парламентом, ані з народом. В цілому, тон спілкування Стефанчука і Геращенко був досить саркастичним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Стефанчук влучно відшив Геращенко: "Скучили? Приходьте!".

Як повідомляв Знай.uа, Шмигаль "заморозив" підвищення зарплат вчителям: "Де 4000 доларів?".

Знай.uа писав, Геращенко засвітила маленькі помідори і радіє, як дитина: "Свої".