Відомий український політичний діяч Олег Валерійович Ляшко досить активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де ділиться фотографіями із зустрічей з українцями, а також сімейними матеріалами. Цього року, 17 травня, у нього народився син, якого назвали Олександром. Ляшко є лідером Радикальної партії і нардепом з 2006 року по 2019 рік.

Читайте Знай в Google News!

Зараз народний депутат опублікував фотографію з Василем Амельченко. "Поки Василь Амельченко агітує жителів Дягової за нашого кандидата на голову Менської ОТГ Бутенка, я йому парасольку тримаю. Командна робота-запорука успіху", - підписав він фото, на якому дійсно стоїть біля колеги і тримає над ним парасольку.

"Побільше вам сил, а то парасольку тримать не легко...", "Треба, щоб ще Верещучці парасольку хтось потримав. А то, коли вона сама тримає парасольку, вона відлітає", "Час раставляет все на свої місця. Командна робота говорить. А ще можеш водієм командно працювати, охоронцем, касиром в Сільпо", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У липні, шість років тому, він зареєстрував законопроект громадянам Російської Федерації, що підтримують військову агресію проти України. А зараз, як і в другій половині 2010-х років, помічений піар політика з боку "Медіа Група Україна" Ріната Ахметова. Він завсідник на новому інформаційному телеканалі"Україна 24".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори-2020: міністр Степанов розповів, як проголосувати на самоізоляції - потрібно тільки одне.

Як повідомляв "Знай.ua", вибори до Київради: як безробітні кандидати рвуться працювати на дурня.

Знай.ua писав, Шмигаль спускає стратегічне держмайно з молотка: про дезінфекцію спиртом можна забути