Це або станеться до нового року, або вже не станеться. Таку думку озвучив лідер партії «За Майбутнє» в програмі «Відверта розмова» на телеканалі «112 Україна».

Проблемою, яку не може вирішити Зеленський, є те, що він не контролює ситуацію. Тоді питання: чому йому не доповідає його оточення?

У Зеленського є два місяці, щоб стати керівником країни, − Ігор Палиця На сьогоднішній день альтернативи Зеленському...

Geplaatst door Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» op Maandag 19 oktober 2020

«Нагадує 37-й рік, коли люди, сидячи в тюрмах, писали листи Сталіну й говорили, що Йосип Віссаріонович, мабуть, не знає, що відбувається в Радянському Союзі», − прокоментував Ігор Палиця.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Утім, політик переконаний: на нинішній момент кращого Президента зараз не буде.

«Він повинен лишатися Президентом, але почати відчувати відповідальність за долю країни. І розігнати всіх тих людей, які сіли на потоки, які довели країну до того, що ми опинилися в жахливій економічній і катастрофічній епідемічній ситуації. Це або станеться до нового року, або вже не станеться», − зазначив Ігор Палиця.