Аліна Кабаєва, російська спортсменка зі світовим ім'ям, п'ятикратна Чемпіонка Європи з художньої гімнастики, завжди приховувала подробиці свого особистого життя, проте дещо журналістам вдалося дізнатися. Відомо, що її батьки також професійні спортсмени. Кабаєва росіянка та узбечка по крові.

Читайте Знай в Google News!

Проте журналістам видання Дні.ру вдалося з'ясувати деякі подробиці біографії атлетки.

Узбекистанський спадок для молодої дівчини проявився у релігії: у дитинстві майбутня чемпіонка виховувалася у мусульманській традиції. Проте відомо, що згодом вона прийняла християнство. Бажання дівчини займатися художньою гімнастикою підтримали батьки, хоча вони займалися баскетболом і футболом.

Кабаєва і Путін
Кабаєва і Путін

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подейкують, що Кабаєва мала тривалий роман з одруженим чоловіком. Цей адюльтер відбувся тому, що гімнастка не знала про офіційний статус чоловіка. Багато пересудів про те, що декілька років тому зірка народила дитину, яку записала на імёя сестри. Для чого таке шифрування? Найважливіша плітка, яка стосується життя гімнастки - любов і цивільний шлюб із теперішнім президентом Росії Володимиром Путіним. Хоча про це багато говорять, ніхто публічно ніколи цього не запитував і не коментував. Найсвіжіший домисел про Кабаєву говорить про те, що вона народила двійню - саме тому вона різко зникла з медіаполя.

Після завершення спортивної кар'єри гімнастка стала політикинею, займалася благодійністю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у рік пологів фаворитки Путіна Кабаєвої головний акушер Росії купила нерухомість на 1 млрд.

Як повідомляв Знай. ua, Путін попрощався з Кабаєвою, промінявши її на соковиту студентку.

Також Знай. ua писав, що коханка Путіна відзначає день народження, чим прославилася Кабаєва за 37 років.