Про це свідчать результати дослідження соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 16–19 жовтня.

Так, серед тих, хто визначився і однозначно готовий прийти на вибори, 16,7% підтримують партію «Слуга народу», 13,5% підтримують ОПЗЖ, 13,2% віддадуть свій голос за «Європейську солідарність», а 8,6% проголосують за «Батьківщину».

#МісцевіВибори2020 #LocalElections2020

Geplaatst door Соціологічна група Рейтинг op Dinsdag 20 oktober 2020

Замикає п'ятірку лідерів партія «За майбутнє», яку підтримують 7,4% респондентів. При цьому, ця політсила є «наймолодшою» з усіх лідерів виборчих перегонів – її було створено лише наприкінці травня цього року. Також це єдина партія, що демонструє постійне зростання рейтингу протягом усіх хвиль замірів суспільної думки групою «Рейтинг».

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Інші політсили не долають умовного 5%-го бар’єру.

Опитування проводилося серед громадян України віком від 18 років в усіх областях України, крім тимчасово окупованих регіонів Криму й Донбасу. Було опитано 5000 респондентів. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews – телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,4%.