У США передвиборчі скандали продовжують набирати обертів. У ноутбуці сина кандидата в президенти США Джо Байдена - Хантера - знайшли фотографії сексуального характеру з неповнолітніми дівчатами та неналежним листуванням. До виборів президента США залишилося два тижні.

Читайте Знай в Google News!

Адвокат Дональда Трампа - Рудольф Джуліані - опублікував частину діалогу, в якій Хантер розповідає батькові про те, що вдова його брата викрила його в харасменті щодо неповнолітньої дівчини. Про викриття Байдена пише The Jewish Voice.

Джо Байден, скріншот: YouTube
Джо Байден, скріншот: YouTube

Зазначається, що нібито син кандидата в президенти голяка розмовляв з 14-річною дівчинкою, ім'я якої у листуванні приховано. Там же написано, що вона цей інцидент заперечувала.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, у комп'ютері Хантера була виявлена ціла колекція знімків дівчаток-підлітків. Джуліані стверджує, що всі матеріали, які він отримав, були передані в поліцію.

Листування злив господар ремонтної майстерні, в якій опинився ноутбук Байдена-молодшого. Він зробив копію жорстких дисків і передав вміст адвокату Трампа.

Дональд Трамп, фото: кадр з відео
Дональд Трамп, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський терміново прибув до Ради: онлайн-трансляція звернення президента України

Як повідомляв портал "Знай.ua", український татусь розповів про знущання і побори у школі: "Забирай свою доньку"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"