Наші читачі чудово пам'ятають, що в Україні найближчої неділі, 25 жовтня, пройдуть місцеві вибори, на яких українці обиратимуть мерів міст та депутатів для обласних, районних та сільських рад. У мережі активно публікуються рекламні матеріали від багатьох кандидатів та партій, проте ніхто не відміняв і тривожних повідомлень.

Читайте Знай в Google News!

Так, просто з Полтави прийшло відео, на якому зображено кандидата на крісло мера міста від партії президента Зеленського "Слуга народу" Сергія Іващенка. На відео можна побачити, як Іващенко, якого місцеві журналісти прозвали "Якубовичем" (ведучий шоу "Поле-Чудес" - ред.), в дуже грубій формі спілкується з простими людьми. Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Х.П".

"Сивий показав своє справжнє обличчя. Тут підписник злив нам старенький відос, як вусата доходяга Якубович посилає нах*й і п*здить по *блу мешканця, який зайшов поцікавитися коли ж буде *буча плитка на мікрорайоні Садовий. Сергійко поводиться розкуто і по-царськи. Тут ти можеш побачити те, що чекає на х*євчан після його перемоги — п*здюлі та ігнор. Як вам такий мер?", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Київський районний суд Полтави переніс підготовче засідання у справі проти мера Харкова Геннадія Кернеса і двох його охоронців. Підготовче судове засідання у справі проти Геннадія Кернеса та двох його охоронців Віталія Блинника та Євгена Смицького, яке було призначено на 2 жовтня, перенесли. Про це повідомили у прес-службі Київського райсуду Полтави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, оральний ґвалтівник став "слугою народу" — опубліковано викривальний документ.

Як повідомляв Знай.uа, головний суперник Кернеса Фельдман попався на ганебному вчинку з дітьми: "Поки канікули...".

Знай.uа писав, київський пес підняв ногу і показав, що думає про місцеві вибори.