Печерський районний суд зобов'язав Венедиктову відкрити кримінальну справу проти народного депутата Іллі Киви за брехливу заяву про полк "Азов". Про це написав Андрій Білецький з Нацкорпусу.

Читайте Знай в Google News!

Білецький також опублікував у своєму Телеграмі відповідні документи. Він додав, що давно вже не є чимось новим той факт, що Ілля Кива здатний говорити будь-які нісенітниці.

Скріншот:Телеграм / Андрій Білецький
Скріншот:Телеграм / Андрій Білецький

"Те, що Кива – це ватний дегенерат з довідкою з психіатричної лікарні, що здатний говорити будь-які нісенітниці – ні для кого не новина. Новина – це те, що в країні, де йде війна, генпрокурор не реагує на наклепи проти бойового підрозділу НГУ. Мабуть, для неї та її керівництва приниження гідності військових, що боронять країну, є нормальною ситуацією.", - йдеться у повідомленні. Андрій Білецький

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Андрій Білецький додав, що тепер відреагувати на брехню Іллі Киви про "Азов" Венедіктову зобов'язує суд. Він пообіцяв, що своєю чергою зробить все, щоб довести цю справу до логічного кінця.

Скріншот:Телеграм / Андрій Білецький
Скріншот:Телеграм / Андрій Білецький

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський терміново прибув до Ради: онлайн-трансляція звернення президента України

Як повідомляв портал "Знай.ua", український татусь розповів про знущання і побори у школі: "Забирай свою доньку"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"