Скандально відомий екснардеп, Президент Одеської юракадемії і МДУ Сергій Ківалов планує забудувати прибережні схили Одеси 3-х поверховими елітними котеджами від 8-ої до 10-ої станції Великого Фонтану (практично до самого колишнього готелю Марістелла. Нині-Стелла). Будівництво елітних котеджів завуалювали під так звані спальні корпуси для студентів Міжнародного гуманітарного університету, президентом якого є сам Ківалов.

Йдеться про забудову понад 6 гекторів прибережних схилів, пише izvestia.kiev.

Земельну ділянку скандальний екснардеп отримав ще в 2009 році (рішення Одеського міськвиконкому від 28.07.2009 р. №868).

Ескізний проєкт розроблено таким собі ТОВ "Студіо-С", директором якого є близький друг Ківалова - Слюсаренко С.В. будувати будуть, природно, під виглядом спортивно-оздоровчого комплексу.
Замовником виступив сам Міжнародний гуманітарний університет, який свого часу вже отримав шматок землі на 8-ій фонтану для особистого особняка Ківалова, більш відомого, як «Замок Гаррі Поттера».

Судячи з ескізів і візуалізації, студенти ківаловського МДУ – справжні щасливчики. Президент вишу потурбувався для них про найкращі умови розміщення.

Те, що Сергій Ківалов назвав кемпінгом для відпочинку своїх студентів, буде виглядати елітним житлом, вартістю від 500 тис.$ за кожен індивідуальний котедж.

Висота кожної будівлі-3 поверхи, площею-від 90 до 110 кв. м.
За проектом Ківалова заплановані комплекси справжнього VIP-рівня.
На першому поверсі кожного номера розміститься боксовий гараж на одне машиномісце, передпокій, коридор, топкова, санвузол, вітальня і їдальня.

На другому поверсі планується спальня, коридор, гардеробна, 2 санвузли, комора, кабінет, дитяча. Мабуть, для студентів МДУ старших курсів, які встигли обзавестися сім'єю з дітьми.

На третьому поверсі будуть розміщені спальня, гардероб, санвузол, комора і навіть більярдна.

Крім самої будівництва елітних котеджів, Ківалов планує намити додаткову територію пляжу 0,55 гектара, побудувати парковку і ресторан.

Забудовувати прибережні схили Ківалов планує вже на початку 2021 року.

Якщо ж, звичайно, довірливі одесити і залякані студенти його вишів, проголосують на місцевих виборах за його кишенькову «морську партію» і за нього особисто.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще