Президент України Володимир Зеленський дав велике інтерв'ю журналістам різних телеканалів, в якому відповів на питання, які виникли у багатьох після того, як він оголосив велике опитування. Як відомо, гарант поставив народу п'ять питань, на які люди повинні будуть відповісти на виборчих дільницях 25 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Питання вільної економічної зони Донбасу

"Коли ми говоримо про вільну економічну зону Донбасу, ми не говоримо тільки про тимчасово окуповані території, ми говоримо про весь Донбас в цілому. Тому що ввести вільну економічну зону на окупованій території зараз неможливо. Ніхто не буде це робити. Це буде тоді, коли пройде деокупація: ми будемо на кордоні, це буде повністю наша територія, будуть виведені всі війська. 10, 20 або 50 мільярдів доларів треба, щоб підняти тимчасово окуповану територію Донбасу. Ми не знаємо про всі підприємства, скільки вивезено заводів, фабрик, розпиляно на метал і так далі. Що там з шахтами, які затоплені, яка там в цілому ситуація. Що з медициною? Ми маємо інформацію, що там просто її немає, вона буквально "лежить" через ковід. Тому ми не знаємо, скільки мільярдів потрібно буде, щоб відновити Донбас. Ніхто цього не знає. Що стосується введення вільної економічної зони для Донбасу не окупованого - це найважливіший момент для завершення війни. У мене є таке відчуття, що прийдуть туди великі гроші, які зроблять все, щоб Донбас виростав. І це буде великий вплив на людей, які живуть на окупованій території. Вони будуть все це бачити. Ми бюджетними грошима не можемо просто підняти Донбас", - каже Зеленський.

Володимир Зеленський, фото Instagram
Володимир Зеленський, фото Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Довічне покарання для корупціонерів: чому просто не прийняти закон?

"Що таке "просто прийняти закон?". Я хочу пояснити це питання. Мені дуже важлива думка людей, тому що народовладдя – це те, що я обіцяв совій перевиборній програмі. Ви знаєте, що вже готовий до другого читання закон про референдум в Україні. Тому такі питання особисто для мене дуже важливі. Я хочу відчути народ, що він підтримує цю ідею. Але ви повинні розуміти, що це просто опитування, тут немає ніякого юридичного фундаменту. Я зрозумію відповідь народу і буду говорити з депутатами і пропонувати такі позиції. Я такого не боюся", - додав Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, в Україні почнуть випускати вакцину від коронавірусу, Зеленський сказав останнє слово.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленський поставив історичний підпис - доля розвідки вирішена.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський в Раді пообіцяв українцям міцну армію і вказав дорогу в Росію.