Шоумен і кандидат в мери Сергій Притула і народний депутат від Партії "Слуга народу" Олександр Дубинський поскандалили в прямому ефірі шоу "Право на владу".

Читайте Знай в Google News!

Дубинський вирішив поставити Притулі питання про влаштування підземки в столиці: "скільки в Києві ліній метро?".

"Я дозволю собі не відповідати на питання людини, яку вважаю абсолютним мерзотником. Людину, яка створювала фейки під час Революції Гідності, де гинули люди. Мені дуже дивно бачити цього покидька в студії", - відповів Притула.

"Слуга народу" відповів не менш жорстко, у своїй манері:

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Коли тупа тварина балотується в мери Києва-це прикро, тому що кияни цього не заслужили. А ось коли таке тупе тварина ще й дозволяє собі когось ображати це подвійно дивно. Тому що це смішно".

Уривок з ефіру Дубинський розмістив у своєму Telegram-каналі, де ДО ІНШИХ образ додав ще хохуля.

"Диво. Хохуля, яка розмовляє, балотується в мери Києва!",- написав Дубинський у своєму Telegram каналі.

Сварку в прямому ефірі вдалося перервати тільки ведучій Наталії Мосейчук. Вона попросила чоловіків заспокоїтися і не забувати, що на їх перепалку дивиться вся країна.

"Пане Сергію! Пане Олександре, я вас дуже прошу, схаменіться, зрозумійте, де ви сидите, на якому каналі. Це загальнонаціональний канал. Нема за що. Неприємно. Правда, неприємно дуже за цю розмову", - сказала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під час Майдану Дубинський "мочив" Кличка на замовлення оточення Януковича, пропонував зняти фейк про польоти до Москви за $50 тис.

Як повідомляв Знай. ua, пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.

Також Знай. ua писав, що пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком.